kurssiohjeet sisältävät myös sopimus- ja peruutusehdot

Sopimusehdot

Sopimusehdot, jotka oppilas hyväksyy ilmoittautumisvaiheessa.

sopimusehdot sisältävät myös peruutusehdot

Peruutusehdot

Oppilaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa kurssiosallistuminen syytä ilmoittamatta ilman kustannuksia neljätoista (14) päivää Sopimuksen tekemisestä lukien siten, kuin oppilaalle toimitetussa peruuttamisohjeessa ja -lomakkeessa on tarkemmin kuvattu.

Mikäli oppilas ilmoittautuu kurssille, joka alkaa aiemmin kuin neljätoista (14) päivää Sopimuksen tekemisestä, on kyseessä oppilaan nimenomainen pyyntö aloittaa palvelun suorittaminen ennen kuin kuluttajansuojalain mukainen neljäntoista (14) päivän peruutusaika on kulunut umpeen. Tällöin oppilaan oikeus peruuttaa sopimus ja kurssiosallistuminen ilman kustannuksia päättyy viimeistään kurssin alkaessa. Oppimisympäristöön kirjautuminen tai teoria- ja ajotuntien varaaminen katsotaan jo oppilaan nimenomaiseksi pyynnöksi aloittaa kurssin.

Oppilaan oikeus Sopimuksen peruuttamiseen jää kuitenkin kurssin aloituksesta huolimatta voimaan, mutta tässä tilanteessa autokoululla on oikeus periä ja oppilaalla (ja Sopimuksen (sähköisesti) allekirjoittaneella alaikäisen oppilaan huoltajalla yhteisvastuullisesti oppilaan kanssa) on velvollisuus maksaa peruutusmaksu 65 euroa sekä hinnaston mukainen veloitus jo annetusta opetuksesta.

Mikäli oppilas muutoin keskeyttää kurssin sen jälkeen, kun kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus on kulunut umpeen, on autokoululla oikeus periä ja oppilaalla (ja Sopimuksen (sähköisesti) allekirjoittaneella alaikäisen oppilaan huoltajalla yhteisvastuullisesti oppilaan kanssa) velvollisuus maksaa Sopimuksen mukainen peruutusmaksu 65 euroa sekä hinnaston mukainen velvoitus jo annetusta opetuksesta.

Huomioithan, että myös varatut ajotunnit tulee perua viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 12.00 mennessä. Käyttämättömistä/liian myöhään perutuista ajoista laskutetaan perumismaksu (ajotunti á 80 €). Sairastapauksissa sairaslomatodistusta vastaan, emme laskuta varatuista ajoista. Sairaslomatodistus tulee toimittaa autokoululle 14 vrk sisällä peruutuksesta.

Scroll to Top