Webauto

WEBAUTO – OPPILASHALLINTAOHJELMA KULJETTAJAOPETUKSEEN

Netreeni on Suomen suosituin kuljettajatutkinnon kuva- ja teoriaharjoitteluohjelma. Se vastaa ominaisuuksiltaan ja toiminnoiltaan vuoden 2016 alussa käyttöön tullutta Trafin teoriakoetta.

Oppilashallintaohjelma kuljettajaopetukseen

Webauto on monipuolinen kuljettajaopetuksen hallinnointiin tarkoitettu ohjelmisto. Tavoitteenamme on ollut vastata tulevaisuuden haasteisiin tarjoamalla nykyaikainen selainpohjainen sovellus oppilashallintaan. Webauto-käyttäjinä on autokouluja, ammatti- ja aikuisopistoja sekä logistiikan koulutuskeskuksia.
Webauto palvelee koko kuljettajaopetusta lähtien mopokortillisesta ja päättyen tieliikenteen raskassarjalaisiin. Kuljettajaopetus elää murroskautta ja koulutustarve kasvaa. Ohjelmasta löytyy osiot seuraaviin opetuksiin:

Ajokortin peruskoulutus autokouluissa
Perustason ammattipätevyyskoulutus (ns. direktiivikoulutus)
Ammattipätevyyden jatkokoulutus (ns. direktiivikoulutus)
Korttikoulutukset ja muut koulutukset (mm. ADR, EAK, Ensiapukurssi, Talviajokoulu, Taloudellinen ajaminen, jne.)
Ohjelma laajenee joustavasti käyttäjän tarpeiden mukaan. Sovelluksen voi ottaa käyttöön aluksi esimerkiksi vain ajokorttikoulutuksen oppilashallintaan ja myöhemmin lisätä ammattipätevyyden jatkokoulutusosion.

Ominaisuudet

Webauton ominaisuuksista tärkeimpiä on sen käytettävyys ja päivitettävyys ns. SaaS-rakenteen (Software as a Service, vapaasti suomentaen ”ohjelmistoja palveluna”) ansiosta. Sovellus on aina käyttäjällä ajan tasalla eikä vaadi eritystoimenpiteitä uusien päivitysten käyttöönottamiseksi eli voidaan keskittyä palvelun käyttämiseen. Se on myös käytettävissä verkon yli web-selaimella kaikkialla siellä missä on Internet. Käyttäjän ei myöskään tarvitse huolehtia itse tietojen varmistuksesta, ne hoidetaan automaattisesti palvelimella. Webauton käyttökustannukset ovat myös edulliset ja suhteessa käytön määrään.

Muita ominaisuuksia:

Oppilasrekisteri
Oppilaan hallinta eri opetusvaiheissa (perustiedot, opetus, tutkinnot, laskutus, tulosteet, ilmoitukset, tilastot)
Yhteydenpito oppilaisiin ja viranomaisiin (sähköposti, tekstiviesti, ohjelman sisäiset viestit)
Täydellinen ajanhallinta autokoululle, oppilaitokselle tai koulutuskeskukselle
Ajanvarausjärjestelmä kytkettynä oppilastietoihin, yhteys tietokantaan vaikka autosta
Oppilaiden kuittaus oppitunnille viivakoodinlukijalla (tulostettavat oppilaskortit)
Käyttäjätunnukset myös opettajille omin näkymin ja toiminnoin
Käyttäjätunnukset myös oppilaille omin näkymin ja toiminnoin, edistyksellinen oppimisympäristö, jossa sähköiset oppimateriaalit
Markkinointi
Liittymiä muihin yleisesti käytettyihin järjestelmiin (mm. Netvisor) ja tietojen siirto-ominaisuus vaikkapa Exceliin/Excelistä
Verkkomaksu- ja elasku-mahdollisuus
Lukuoikeus-lisenssi sopimusasiakkaille ammattipätevyyden jatkokoulutusten käyttöön. Lisätietoa
Webauto-sovellus on jatkuvan kehitystyön alla. Ohjelmistoon integroidun palautejärjestelmän avulla käyttäjän on helppo kertoa kehitystiimillemme uusista ajatuksista ja kehitysideoista.

Katso Webauton esittelyvideo tästä: demo

Webauto – Oppilashallintaohjelman esittelysivusto
Kirjaudu Webauto tunnuksillasi